All Inn Projects zorgt voor kleur in uw interieur

Wij zijn de professionele schilder bij u in de buurt

Schilderen? Dat doen wij al zo'n 25 jaar met veel passie voor het vak. Zowel voor buiten- als binnenschilderwerken in regio Mechelen kan u beroep op ons doen. Elk project wordt tot in de puntjes uitgevoerd, met veel oog voor detail dus. Ook de verf waar wij gebruik van maken, is bijzonder kwaliteitsvol. We werken met merken als Sigma, Sikkens en Herbol.

Binnenschilderwerken

Binnenhuis verven wij muren, plafonds, ramen en deuren, maar ook meubels. Voor dat laatste maken wij gebruik van specifieke verouderingstechnieken. Daarnaast kan u naast voor standaard binnenschilderwerken ook bij ons aankloppen voor speciale decoratietechnieken.

Gratis kleuradvies voor elke klant

Wist u al dat All Inn Projects zoveel meer is dan de doorsnee schilder? Wie ons inschakelt voor het uitvoeren van de nodige schilderwerken, krijgt er steeds gratis en voor niets professioneel kleuradvies bovenop. Zo weet u steeds welke kleuren van verf perfect aansluiten bij uw interieur.

Buitenschilderwerken

Moet er een hek, poort, tuinhuis of volledige gevel geschilderd worden? Ook dan kan u op ons rekenen. Wij maken in dit geval gebruik van speciale verf voor buitenhuis. Indien gewenst kunnen wij uw gevel ook kaleiën.

Behangwerken

Wil u liever behangen in plaats van schilderen? Geen probleem! Wij kunnen uw interieur voorzien van alle types van behangpapier, gaande van standaard behang tot vliesbehang en zelfs fotobehang.

Verder bent u bij ons ook aan het goede adres voor alle decoratiewerken, het plaatsen van zonwering en het leggen van parket en laminaat.

Wenst u graag meer informatie of wil u een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan steeds tot uw dienst!

Contacteer ons!
015 70 00 24